fbpx
fo

De fleste mennesker kender til sushi og det japanske køkkens forkærlighed for frisk fisk – færre mennesker ved, at det peruvianske køkken er mindst ligeså besat af fisk og gode råvarer. Japanerne fandt ud af det, da de begyndte at immigrere til Peru i slutningen af det 19. århundrede – og inden længe var der sød musik i luften, da de to folkefærds køkkener begyndte at fusionere og skabe det der i dag er nikkei. En blanding af den japanske sashimi og sushi med den mindst ligeså fantastiske ceviché fra Peru.

I bund og grund er køkkenet en blanding af japanske retter tilberedt med peruvianske råvarer og tilberedningsmetoder. Forestil dig en sashimi, og tilsæt så lime, korn og det virvar af forskellige former for kartofler – og måder at lave kartofler på, som der er i Peru – så har man Nikkei i en nøddeskald.

Resultatet? En sød symfoni af det japanske køkkens elegance og smagsmæssige præcision med den peruvianske sans for krydret mad og friske noter.

Men vigtigst af alt: nu er nikkei ikke længere særholdt Limas gader eller dyre fusionskøkkener i Paris – med Susu Sushi og Nikkei Restaurant er sensationen kommet til Nørrebros gader, og man er nødt til at smage det, før man kan tro det! Så kom ned på Møllegade 13 næste gang du har last til sushi eller peruviansk, så lover vi, at du får noget der er endnu bedre – nikkei.

SUSU 2016 Aps

CVR : 37671533
Møllegade 13
2200 København N

Phone : + 45 35121214

Email : orders@susu.dk